Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Рятувальники з Мар’янівки учора двічі виїздили гасити пожежі

Усього вчора на Волині рятувальники загасили чотири пожежі житла.

Фото Управління ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники з Мар’янівки учора двічі виїздили гасити пожежі

Горіло у Хмельницькому та Борочичах

Зокрема о 02:36 рятувальники 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохова та 22-го Державного пожежно-рятувального поста, а також працівники місцевої пожежної команди смт Мар’янівка ліквідували пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Хмельницьке на території Мар’янівської громади Луцького району (колишній Горохівський).

Вогонь знищив покрівлю та перекриття, пошкодив стіни.

Причина пожежі встановлюється. Вогонь знищив покрівлю та перекриття, пошкодив стіни.

У другій половині дня рятувальники м. Горохова та пожежники МПО смт Мар’янівки знову виїхали за сигналом тривога – горіла цегляна господарська будівля у селі Борочиче. Горіння локалізували о 15:16, ліквідували – о 15:20. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Читайте також у нас: І знову стрибок: на Волині – 356 нових хворих на COVID-19 за добу і 14 померлих​.

Довідково

За добу 27 квітня підрозділи Головного управління ДСНС України у Волинській області здійснили 47 виїздів для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань. Хибних викликів – 2.

27 квітня співробітники пожежно-рятувальної служби ліквідували 4 пожежі, що трапилися у житловому секторі та на відкритих територіях.

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel