Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Запчастини для ремонту і обслуговування авто від магазину «Oiler»

Асортимент магазину включає величезну кількість пропозицій для покупців.

Фото news.dtkt.ua.

Запчастини для ремонту і обслуговування авто від магазину «Oiler»

Відновлення транспорту сприяє комфортній та безпечній експлуатації, створенню нормальних умов їзди і водіння

Всі автомобілі повинні обслуговуватися за регламентом, а під ці цілі необхідно вибирати витратні матеріали та відповідні запчастини. З їх допомогою вдасться відновити функціональність конкретного автомобіля, безпеку і надійність.

Запчастини поділяються на кілька категорій. Є ті, які знадобляться для планового технічного обслуговування, а є і ті, що застосовуються під час випадкових поломок. Всі деталі можна придбати тут https://oiler.ua/zapchasti/, де є можливість вибрати марку, модель і рік випуску автомобіля. Додаткову допомогу в підборі запропонують консультанти і працівники магазину.

Особливу увагу потрібно звернути на деталі, від яких залежить безпека автомобіля.

Категорії запчастин

Особливу увагу необхідно приділити витратним матеріалам, що застосовуються при плановому технічному обслуговуванні. До них необхідно віднести наступні запчастини та елементи:

  • фільтри різного типу і призначення;
  • ущільнювачі і прокладки;
  • сервісні рідини;
  • лампочки;
  • свічки запалювання і багато іншого.

Особливу увагу потрібно звернути на деталі, від яких залежить безпека автомобіля. Якщо у клієнта БМВ, то їх можна знайти тут https://oiler.ua/zapchasti/bmw/, попередньо вказавши модель і рік випуску. У цю категорію запчастин прийнято включати гальмівні диски і колодки, ремені ГРМ, амортизаційні стійки, гальмівні шланги і багато іншого.

Обслуговування підвіски

Саме ця частина транспортного засобу найчастіше страждає в результаті їзди по вітчизняних дорогах. У каталозі запчастин для ходової частини завжди можна знайти кілька актуальних деталей:

  • важелі в зборі;
  • сайлентблоки;
  • наконечники рульових тяг;
  • кульові опори;
  • стабілізатори та багато іншого.

Іноді заодно змінюється диск зчеплення. Його можна придбати тут https://oiler.ua/zapchasti/category-disk-sceplenija_1/, де є пропозиції під велику кількість моделей автомобілів. На кожен з них надається гарантія, а при професійній установці ще й гарантується тривалий термін експлуатації.

Підбір деталей найкраще робити з використанням VIN-коду або точного артикулу конкретної запчастини. Обов'язково вказується модифікація автомобіля, тому що деталі в такому випадку можуть трохи відрізнятися один від одного.

«Oiler» – найкращий помічник у покупці і виборі

Асортимент магазину включає величезну кількість пропозицій для покупців. Є як витратні матеріали та аксесуари, так і запчастини майже для всіх марок і моделей. Крім того «Oiler» є ще і станцією технічного обслуговування, куди кожен може відправитися для діагностики і подальшого ремонту.

Telegram Channel