Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На чемпіонаті світу в Польщі зняли прапор Росії. У Путіна негайно відреагували (Відео)

Триколору не місце в Європі!

Фото із сайту sport.24tv.ua.

На чемпіонаті світу в Польщі зняли прапор Росії. У Путіна негайно відреагували (Відео)

На чемпіонаті світу з шашок у Польщі під час матчу росіянки Тамари Тансиккужиної зняли прапор Росії. У президента Росії Володимира Путіна вперше прокоментували інцидент

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що глава федерації шашок Польщі вже перепросив. За словами Пєскова, інцидент вичерпаний, пише канал24.

«Це дуже прикра подія, але, наскільки я знаю, голова відповідної федерації вже перепросив, тому я думаю, що потрібно цей випадок вважати вичерпаним», – сказав Пєсков.

Пєсков вважає, що інцидент з прапором вплинув на росіянку.

Представниця Польщі Наталія Садовська у підсумку перемогла росіянку. Пєсков вважає, що інцидент з прапором вплинув на росіянку.

«Я знаю, що наша спортсменка програла в цьому матчі. І, звичайно, я думаю, що її програш багато в чому пов'язаний з цим інцидентом», – резюмував Пєсков.

Реклама Google

У Польщі прямо під час зустрічі на турнірі з міжнародних шашок між чинною володаркою світової шашкової корони росіянкою Тамарою Тансиккужиною і претенденткою Наталією Садовською зняли прапор Росії.

Читайте також: Sexystyle: українська чемпіонка поділилася новими гарячими знімками в купальнику (Фото)

Що сталося на чемпіонаті світу

  • Організатори турніру прибрали російський прапор зі столу упродовж матчу між росіянкою Тамарою Тансиккужиною та Наталією Садовською.
  • Як відомо, російська символіка заборонена на чемпіонатах світу до 2022 року через приховування Росією допінгу.
  • Відповідне рішення прийняв Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS), який заборонив спортсменам з Росії два роки виступати під прапором країни.

Відео інциденту (дивіться на 1:02:57)

 

Telegram Channel