Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські волонтери підтримали перед Великоднем воїнів на передовій

фото з сторінкм Фейсбук Валерія Курстака

Волинські волонтери підтримали перед Великоднем воїнів на передовій

Волонтер, підприємець з Нововолинська, депутат Волинської обласної ради попереднього скликання Валерій Курстак повернувся з чергової, 109 –ї поїздки на Схід, де досі триває війна

Пан Валерій розповів, що, незважаючи на різні думки стосовно волонтерства, наші воїни потребують такої уваги й турботи. До свята Великодня пан Валерій з перевіреною командою чоловіків-добровольців завезли захисникам паски, ковбасу, яйця, консервацію та багато інших смачних продуктів та необхідних на щодень речей.

На своїй сторінці у фейсбуці Валерій Курстак висловив вдячність від себе та  товаришів мешканцям Поромівської територіальної громади,  села Зубильне, пані Марті та її односельчанам з Рогожан Володимир – Волинського району, ТОВ «Ю. Кенвес», ПРАТ «Західна промислова група», ТзОВ «Забіяка», ТзОВ «Вербена», директору Нововолинського центру ПТО Валентині Приступі та її колегам, педагогічним та учнівським колективам Нововолинських ліцеїв №№4, 8 та багатьом небайдужим мешканцям Нововолинська та Луцька. «Кого не згадав - вибачте. Ця допомога - неоціненна. Хай ваша доброта повертається  вам сторицею», – написав волонтер.

Пан Валерій також зазначив, що вони побували в Мар’їнці – одній з найбільш гарячих точок на Донбасі. Мовив, що скрізь, де їхали, - неспокійно й тривожно.              

 Пан Валерій також зазначив, що вони побували в Мар’їнці – одній з найбільш гарячих точок на Донбасі. Мовив, що скрізь, де їхали, – неспокійно й тривожно. Захисникам України волонтери бажали, в першу чергу, міцного здоров’я і  спокійних, мирних свят.

Алла ЛІСОВА

Читати також: Просто із Майдану вирушив добровольцем

Telegram Channel