Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Рік до нас не приїжджав» - Ірина Білик заявила про розлучення з чоловіком

«Хоча я його кохаю, а він мене, але...».

Фото ТСН.

«Рік до нас не приїжджав» - Ірина Білик заявила про розлучення з чоловіком

51-річна артистка розповіла невтішну новину

Вона розлучається з чоловіком, 48-річним російським продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим, розповіла співачка в програмі «Мій секрет» на телеканалі СТБ.

Після цього вона заспівала свою пісню «Одинокая».

Він також є батьком її молодшого сина Табріза.

«Я не хотіла про це говорити, хоча рано чи пізно однаково про це всі дізнаються. Ми з Асланом розлучаємося. Я була ініціаторкою розлучення. А що робити? Він уже понад рік не приїжджав до нас. Хоча я його кохаю, а він мене, але...», - сказала Ірина Білик зі сльозами на очах.

Після цього вона заспівала свою пісню «Одинокая».

Читайте також у нас: У церкві біля статуї святого... виросли гриби​.

У березні 2016 року стало відомо, що Білик і Ахмадов одружилися. Коли саме відбулося весілля - секрет. У грудні 2015-го в подружжя народився син Табріз. Подружжя Ірини Білик та Аслана Ахмадова жило на дві країни: вона – в Україні, він – у Росії. Раніше чоловік часто навідував дружину й сина Табріза, однак через пандемію фотограф приїжджав дедалі рідше. Співачка і продюсер познайомилися 2011 року. Зірка замовила в нього кліп на пісню «Маленькая девочка», і він зняв її такою, якою ніхто не міг показати. Тоді Ірина Білик заплатила Аслану Ахмадову $50 тис. за два знімальні дні. Це найдорожчий кліп за всю її кар'єру. Уже тоді артистка зрозуміла, що хоче від нього дитину.

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel