Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової ніхто не хоче ховати

Селяни не хочуть, щоб чоловіка ховали на місцевому кладовищі.

Фото realist.online.

Підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової ніхто не хоче ховати

Дочка підозрюваного повідомила, що не може забрати тіло батька, оскільки проживає за межами України

У морзі Херсона вже тиждень знаходиться тіло 62-річного жителя села Щасливе, якого підозрювали у вбивстві 7-річної Марії Борисової. Тіло чоловіка так ніхто і не забрав, щоб поховати.

Читайте такожПідозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової повісився в СІЗО62-річний чоловік повісився в камері СІЗО в ніч на 23 квітня. Патологоанатоми вже провели розтин тіла і завершили всі дії, пов'язані з суїцидом. Також вже є дозвіл від прокурора на поховання. Втім, тіло чоловіка ніхто не забирає, повідомляє mv.org.ua.

Дочка 62-річного чоловіка, яка проживає в Санкт-Петербурзі, дзвонила слідчому і сказала, що не має можливості приїхати і поховати батька, мовляв, це повинна зробити її знайома.

Жителі села, де він жив, висловили небажання, щоб чоловіка ховали на місцевому кладовищі. Родичів в Україні у самогубці немає. Дочка 62-річного чоловіка, яка проживає в Санкт-Петербурзі, дзвонила слідчому і сказала, що не має можливості приїхати і поховати батька, мовляв, це повинна зробити її знайома. Однак, та поки ніяких дій для поховання тіла не робила.

Якщо ця жінка так і не вийде на контакт з правоохоронцями, самогубцю поховають за казенний рахунок — ймовірно, на кладовищі біля селища Геологів під Херсоном.

Нагадаємо, раніше померлий зізнався у вбивстві 7-річної Марійки.

Telegram Channel