Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Мільйонер з колиски: президент Руху записав на 11-місячного сина медцентр у Львові

На дитину також зареєстрована квартира і два паркувальних місця.

Фото із сайту ukr-footbal.org.ua.

Мільйонер з колиски: президент Руху записав на 11-місячного сина медцентр у Львові

11-місячний син президента «Руху» Григорія Козловського Ярема зареєстрований власником приватного медичного центру у Львові

Про це повідомляє «Наші гроші. Львів» з посиланням на документ з державного реєстру прав на нерухоме майно, передає Український футбол.

Зараз ця будівля знаходиться на стадії будівництва.

Ярема Козловський народився 9 травня 2020 року. Він п'ята і наймолодша дитина Григорія Козловського.

Медичний центр у Львові Ярема отримав 9 квітня на підставі договору дарування. Зараз ця будівля знаходиться на стадії будівництва.

Центр будує компанія «Лемберг Медікал Центр», а її власниця - Юлія Козловська, дружина президента «Руху», який очолює фірму.

Відзначається, що на дитину також зареєстрована квартира і два паркувальних місця на вулиці Личаківській у Львові. На нього записали два приміщення гостьових будинків-елінгів у Винниках, які розташовані за адресою академії «Руху». Ще йому подарували чотири квартири у Львові на вулиці Липинського та будинок з басейном у Східниці.

Читайте також: Сходженням до смерті: Шевченко пригадав тренування Лобановського

49-річний Григорій Козловський, депутат Львівської міської ради від євросолідарності, також є співвласником Львівської тютюнової фабрики, будівельної корпорації Avalon, готелі Grand Hotel і ряду ресторанів в центрі Львова.

Telegram Channel