Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на суботу, 1 травня: час сіяти моркву та буряки

Яка ж краса!

Фото million-wallpapers.ru

Погода на суботу, 1 травня: час сіяти моркву та буряки

Великдень обіцяє порадувати нас теплом...

Якою буде погода на Волині завтра:

1 травня синоптики прогнозують у Луцьку мінливу хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний з переходом на східний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5⁰ тепла, вдень 16-18⁰ тепла.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий, місцями помірний короткочасний дощ. Подекуди гроза. Вітер північно-західний з переходом на східний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 14-19° тепла.

Найтепліше 1 травня було у 1977-му році – плюс 27,2 градуса, найхолодніше – у 1950-му році – мінус 0,2 градуса.

Народний прогноз погоди:

1 травня відзначається день святого Косми, єпископа Халкідонського. З цього дня вже можна висаджувати різні овочі. У давнину з цього приводу говорили: «Сій моркву і буряк на Кузьму». У минулі часи вважалось, що якщо початок травня теплий, то в кінці обов'язково буде холодно, і навпаки. Це час ранніх гроз. На початку травня цвіте в'яз, агрус, зеленіє чорна смородина.

Прогноз погоди на післязавтра:

2 травня буде хмарно з проясненнями. Короткочасний дощ, вдень місцями значний. Гроза, вдень місцями град. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-10⁰ тепла,  вдень 16-21⁰ тепла.

Читайте також: Рівненський зоопарк підготував до Великодня гігантські крашанки (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel