Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Скільки людей прийшло на Пасхальне богослужіння в кафедральний собор Всіх Святих землі Волинської (Фото)

У храмі було людно.

Фото Волинської єпархії УПЦ.

Скільки людей прийшло на Пасхальне богослужіння в кафедральний собор Всіх Святих землі Волинської (Фото)

Урочисте Великоднє Богослужіння очолив керуючий Волинською єпархією УПЦ архієпископ Нафанаїл

Богослужіння розпочалось з хресної ходи, опісля якої делегація Волинської єпархії привезла віруючій громаді Благодатний Вогонь. Після того, коли Благодатним Вогнем було запалено в храмі всі свічки і лампади, розпочалась Пасхальна утреня.

Владиці співслужили настоятель собору прот. Володимир Яцишин, завідуючий канцелярією єпархії архімандрит Паїсій (Хомич), прессекретар єпархії прот. Віктор Аніпко, благочинний Луцького кафедрального округу прот. Вадим Лебедь та клірики храму.

Під час Літургії у кафедральному соборі були піднесені молитви за позбавлення від коронавірусної інфекції та здоров’я медичних працівників. 

Наприкінці пасхальної утрені прот. Віктор Аніпко виголосив огласительне Слово на Святу Пасху святителя Іоанна Златоуста. Під час Літургії у кафедральному соборі були піднесені молитви за позбавлення від коронавірусної інфекції та здоров’я медичних працівників. Також була виголошена молитва під час згубної пошесті та смертоносної зарази.

Реклама Google

Після заамвонної молитви на Літургії Архіпастир освятив пасхальний артос. Завершилось торжество Пасхальним освяченням великодніх приношень.

Читати також:  Як у селі на Горохівщині освячували паски (Фото, відео)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Джерело: Волинська єпархія УПЦ
Telegram Channel