Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Великодню ніч гвардійці затримали лучанина з наркотиками

Хлопця підвели нерви.

Фото з фейсбук-сторінки: «Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк».

У Великодню ніч гвардійці затримали лучанина з наркотиками

У ніч на 2 травня під час служби з охорони громадського порядку у Луцьку військовослужбовці військової частини 1141 затримали чоловіка з речовинами, схожими на заборонені

Чоловік 1988 року народження, що знаходився у дворі одного з будинків на пр.Соборності, побачивши військовий наряд гвардійців, почав помітно нервувати. Під час поверхневої перевірки військові виявили у нього поліетиленовий пакет, у якому знаходилася порошкоподібна речовина жовтого кольору, ззовні схожа на «первентин» та згорток з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «канабіс».

Під час поверхневої перевірки військові виявили у нього поліетиленовий пакет, у якому знаходилася порошкоподібна речовина жовтого кольору, ззовні схожа на «первентин» та згорток з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «канабіс».

На місце події прибула слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції. Виявлені речовини вилучили та направили на дослідження.

Читайте такожУ Луцьку підлітка шпиталізували з алкгольним отруєнням

Нагадаємо, з 1 травня військовослужбовці військової частини 1141, як і всі інші підрозділи Національної гвардії, здійснюють охорону публічного порядку в посиленому режимі.

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel