Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Метал буде радий прихистити Тайсона, якщо той повернеться в Україну

Керівник ФК Метал Євген Красніков з ентузіазмом оцінює можливість повернення Тайсона в харківський футбол

«Моє завдання – футбольний клуб Метал. Хочу, щоб в Харкові був яскравий і видовищний футбол. А ось цими всіма питаннями (відродженням Металіста – прим.) займається Олександр Ярославський. Єдине можу сказати, що з приходом Ярославського тут буде набагато видовищніший футбол і збиратиметься повний стадіон, пише Футбол24.

Тайсона готові прийняти завжди. Це легенда Металіста. Це людина, яка приїхала до Харкова у 20-річному віці вже володарем Кубка Лібертадорес, володарем Судамерикана. Тайсон віддав усе Металісту, був найкращим, приніс багато грандіозних перемог, з ним завоювали багато медалей. Потім Тайсон пішов у Шахтар і там багато років був найкращим», – сказав Красніков у коментарі ПРОФУТБОЛ Digital.

Читайте також: Гравець «Шахтаря» оригінально привітав кума-динамівця з днем народження (Фото)

Нагадаємо, Олександр Ярославський був президентом Металіста з 2005 по 2012 роки, пізніше клуб перейшов до рук Курченка, а у 2016-му припинив своє існування. Заяву про відродження харківського клубу мільйонер зробив наприкінці лютого. Не виключено, що Метал стане базою для відродження легендарного клубу.

Telegram Channel