Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині 20-річний водій наїхав на пішохода: чоловік помер (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

На Рівненщині 20-річний водій наїхав на пішохода: чоловік помер (Фото)

Повідомлення про ДТП із травмованими на вулиці Центральній у селі Жобрин пункту надійшло до поліції о 23:50 другого травня

Поліцейські на місці події встановили, що 20-річний водій автомобіля «Opel Omega» допустив наїзд на 47-річного пішохода, який вів велосипед у руках. Зі слів кермувальника, чоловік ішов проїзною частиною та періодично змінював напрямок руху, повідомляє Нацполіція.

Водій легковика, житель селища Оржів, відповідно до огляду на стан сп’яніння був тверезий.

Внаслідок автопригоди потерпілого, жителя села Углище, із політравмою доставили до обласної лікарні. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя чоловікові не вдалося - від отриманих у ДТП тілесних ушкоджень він помер.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського районного управління внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водій легковика, житель селища Оржів, відповідно до огляду на стан сп’яніння був тверезий. Втім, у нього також відібрані біологічні зразки.

Читайте також: На Великдень у моторошній ДТП загинув 19-річний водій.

 

 

Telegram Channel