Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Туреччині закрили готель після вечірки з українцями на Пасху (Фото, відео)

Персонал був в масках. Гості з України – ні.

Фото РБК-Україна.

У Туреччині закрили готель після вечірки з українцями на Пасху (Фото, відео)

На відео можна побачити, що персонал готелю був в масках, а відпочиваючі цим правилом нехтують

У Туреччині закрили готель, який влаштував для своїх гостей вечірку, що проходить без дотримання карантинних правил. Йдеться про готель Bosphorus Sorgun в районі Манавгат. Участь у заході брали українці, білоруси та росіяни, які приїжджають до Туреччини манівцями.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на сайт Страна.

Скандал в готелі в Анталії вибухнув після того, як один з учасників вечірки злив відео того, що відбувається в мережу. Цією людиною виявився українець-аніматор, який працює в іншому готелі.

Через скандал в готель на перевірку відразу ж приїхали представники міністерств і почали розслідування.

До слова, цей готель відкрився тільки недавно, але після скандалу його закрили.

Через скандал в готель на перевірку відразу ж приїхали представники міністерств і почали розслідування.

Губернатор Анталії Ерсін Язіджи заявив в ефірі CNN Türk, що готель закритий. Також у власників відкликали туристичний сертифікат, без якого вони не зможуть функціонувати. Гостей, а це п'ять сотень людей з країн колишнього СРСР-розселили по інших готелях. Ніч в готелі коштувала 5-7 тисяч грн в сезон.

Українка Оксана, яка працює в іншому готелі в Анталії, розповіла виданню подробиці скандалу.

«У готелі в основному відпочивають українці і росіяни, ясно, що вони святкували Великдень. Але вечірка - це голосно сказано. На честь свята в обід співробітники готелю в масках почали роздавати гостям біля басейну фарбовані яйця, туристи були без масок. Це зняв аніматор, він сам з України, але працює в іншому готелі. Навіщо він це зробив, неясно. Одні кажуть, що раніше він працював в цьому готелі, його звільнили й він зробив це в помсту, інші - що його «заслав» конкуруючий готель зняти компромат. Хлопець проник в готель під виглядом гостя, заплатив за ніч (потім, коли з'ясувалося, що він злив це відео, гроші йому повернули). Відео всього-то дві хвилини. Але шухер великий, з'їхалися люди з міністерств охорони здоров'я, а також молоді та спорту, губернатор Анталії», –  розповіла Оксана.

На відео можна побачити, що персонал готелю був в масках, а відпочиваючі цим правилом нехтують.

 

 

 

Джерело: РБК-Україна
Telegram Channel