Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Посміхнись, мамо»: влаштують свято для жінок, які втратили синів в АТО/ООС

Вчитимуть бути щасливими, попри втрату.

Фото зі сайту armyinform.com.ua

«Посміхнись, мамо»: влаштують свято для жінок, які втратили синів в АТО/ООС

В рамках проекту 15 матерів загиблих воїнів АТО присвятять цілий день виключно собі: відчують себе справжніми Жінками, красивими та щасливими

За підтримки Луцької районної ради, народного депутата Вячеслава Рубльова, з ініціативи депутатки Луцької районної ради Василини Вітовщик до Дня матері реалізовуватиметься проект «Посміхнись, мамо».

В рамках проекту 15 матерів загиблих воїнів АТО  присвятять цілий день виключно собі: відчують себе справжніми Жінками, красивими та щасливими.

16 травня учасницям проекту зроблять омолоджуючі процедури, зачіски, макіяж, манікюр, підберуть святковий одяг для фотосесії.

«Я працюю у центрі реабілітації учасників бойових дій і часто доводиться спілкуватися з жінками, які втратили своїх синів в АТО. Якось у розмові із однією із таких мам, я зрозуміла, що у такому проекті є потреба. Жінки, попри важкі випробування долі, втрати рідних, мусять жити далі та вчитися бути щасливими», - розповіла Василина Вітовщик.

Спільно із громадської організацією «Надія» було сформовано список із 15 жінок, мешканок Луцького району, які братимуть участь у проекті «Посміхнись, мамо».

Читайте такожМеценати обладнали три лікарні на Волині автоматичними дезінфекційними станціями

16 травня учасницям проекту зроблять омолоджуючі процедури, зачіски, макіяж, манікюр, підберуть святковий одяг для фотосесії. А завершиться святкування Дня матері смачним частуванням у ресторації «Вулик», що у с. Новоукраїнка. Ведучим заходу буде луцький шоумен Сергій Скулинець.

 
Джерело: Луцька районна рада
Telegram Channel