Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У волинській громаді запрошують на велопробіг до Дня матері

Організатори нагадують, що кожен учасник несе персональну відповідальність за самопочуття.

Фото boratyn.silrada.org.

У волинській громаді запрошують на велопробіг до Дня матері

Учасники велопробігу можуть подолати усю дистанцію (20-22 км) або ж приєднатися до велоколони біля Боратинського форту

Мешканців Боратинської громади та всіх охочих запрошують взяти участь у велопробігу до Дня матері. Про це йдеться на сайті громади.

Організатори велопоходу – громадська організація з Ківерців Bila Vorona, яка займається сімейним велотуризмом. Поїздка до Боратинських круч відбудеться вже в цю неділю, 9 травня, за маршрутом Луцький зоопарк – вул. Глушець­ – Рованці, вул. Об’їздна – Боратин, вул. Польова – Боратин, вул. Перемоги – Боратин, вул. Стирова – Новостав – Голишів – вул. Мамсурова – вул. Боженка – вул. Потебні – вул. Гнідавська – Луцький зоопарк. Збір о 9:30.

Поїздка до Боратинських круч відбудеться вже в цю неділю, 9 травня.

Учасники велопробігу можуть подолати усю дистанцію (20-22 км) або ж приєднатися до велоколони біля Боратинського форту о 10:30. Під час поїздки заплановані зупинки для пікніку.

Тим, хто вирішить приєднатися до велопоходу, організатори радять взяти із собою:

запасну камеру до свого велосипеда; кружку на чай; 1-1,5 л чистої води для приготування чаю; канапки і солодощі до чаю; каремат чи пендель; велошолом; зручний одяг та інше.

Заборонено брати та вживати будь-який алкоголь.

ВАЖЛИВО. Неповнолітні допускаються тільки у супроводі відповідальної особи.

Щоб зареєструватися для участі у велопоїздці телефонуйте за номером +380501847295 – Олег Вілігурський, а також натискайте кнопку «Відвідаю» у події День матері на велосипедах.

Читайте також: Пасочка з родзинками радості. Колонка Оксани Коваленко

Організатори нагадують, що кожен учасник несе персональну відповідальність за власне самопочуття та стан здоров’я, а також рекомендують оглянути на справність свої велосипеди, одягнути велошолом та яскравий одяг.

Telegram Channel