Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волиняни за 5 днів розписали понад 60 метрів квадратних стіни (Фото)

Гарно!

Фото з фейсбук-сторінки Павла МЕДИНИ.

Волиняни за 5 днів розписали понад 60 метрів квадратних стіни (Фото)

«Ні грози, ні зливи не завадять творити, якщо ви по-справжньому горите тим, що робите»

Команда Молодіжний центр «Нові крила» разом з творчим колективом 2RPG CREW створили перший у Нововолинську мурал. «Використали для роботи понад 150 балонів, понад 60м2 і 5 днів» – інформує на своїй сторінці у фейсбуці  місцевий активіст Павло Медина.

Павло Медина зізнається, що творити було непросто: зі зливою з блискавками та штормовими поривами вітру,  супроводжували створення стінопису.

 

 «Мистецтво завжди має викликати емоції та заставляти думати, цього разу художники надихалися червоною книгою Волині та відтворили на стінах її частину на фоні викинутої пляшки. Екосвідомим бути просто. А, бо точно простіше ніж здається на перший погляд. Молоді місцеві художники переймали досвід у хлопців з команди 2RPG. Цікавий факт - саме з робіт цих хлопців дуже давно я й дізнався, що таке street art аже вони одні з тих хто починав його творити у Новолинську І це стало фішкою проєкту Мистецтво може змінювати місця та людей. Хочемо, щоб цей арт став першим із… щоб всі були різні та змістовні. Проєкт творять люди за це подяка кожному хто включився: Це і Нововолинська міська рада, і бізнес For You Novovolynsk, і Нововолинський Міський Палац Культури. Якщо кооперуватися, то зміни творяться швидше» , - зазначив Павло Медина.

Реклама Google

А, ще, за його словами,  вже підготували новий ескіз на нове місце. Про яке поки не говорять. 

 

 «Мистецтво є неймовірно важливим для міста! І відповідальність за збереження і створення нових - це відповідальність кожного з нас, - написав автор допису. Він також закликав творити разом. 

Павло Медина зізнається, що творити було непросто: зі зливою з блискавками та штормовими поривами вітру,  супроводжували створення стінопису.

 

 Читайте такожУ Горохові розцвітають сакури (Фото)

Проєкт реалізовуються в рамках конкурсу соціальних ідей у Нововолинській ТГ за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Нововолинська міська рада, Європейським Союзом та British Council Ukraine партнерстві з Молодіжною платформою та Молодіжним центром «Нові крила».

Telegram Channel