Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Донбасі через обстріл бойовиків загинув український військовий

Наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Фото УНІАН.

На Донбасі через обстріл бойовиків загинув український військовий

Стан здоров’я пораненого медики оцінюють як тяжкий, його евакуювали до лікарні

У районі проведення операції Об'єднаних сил внаслідок прицільних обстрілів окупантів один український військовий загинув, ще один дістав поранення.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, сьогодні збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік населеного пункту Новотроїцьке в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

«У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне кульове поранення. На жаль, врятувати життя воїну не вдалося», - йдеться в повідомленні.

У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне кульове поранення

Ще один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Йому надали першу медичну допомогу та евакуювали його до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого лікарі оцінюють як тяжкий. На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань РФ повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Читати також:  Жителі Горохівщини рили рів, а викопали... людські кістки

Джерело: УНІАН
Telegram Channel