Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Через 25 років подружнього життя теща і свекруха постелили дітям вишитий рушник щастя (Фото)

Гірко!

Фото з фейсбук-сторінки: Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів

Через 25 років подружнього життя теща і свекруха постелили дітям вишитий рушник щастя (Фото)

Подружжя Валентини та Ігоря Іванісіків учора у Луцькому міському відділі ДРАЦС відсвяткували срібне весілля

25-річницю шлюбного життя називають срібним весіллям. Срібло - досить міцний дорогоцінний метал, що не ржавіє і не псується з часом, символізує благородство та чистоту. Чвертьстолітній ювілей весілля – теж дорогоцінність, бо прожити у злагоді пліч-о-пліч стільки років вдається далеко не всім, хто став на рушничок щастя.

А мами подружжя постелили перед ними рушник, на якому 25 років тому Валентина та Ігор давали обітницю жити в любові та злагоді, шанувати один одного.

Валентина та Ігор Іванісік виховують двох доньок. Старша Яна працює у Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Львів), менша Мар’яна - школярка. У срібний ювілей одруження дівчатка бажали батькам довгих років життя у парі. А мами подружжя постелили перед ними рушник, на якому 25 років тому Валентина та Ігор давали обітницю жити в любові та злагоді, шанувати один одного.

З початку 2021 року це четверта пара, яка відсвяткувала ювілей весілля у Луцькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану. До слова, торік Волинь була у трійці областей, де провели найбільше повторних шлюбних обрядів. Цю послугу можуть замовляти як сімейні пари, так і їх рідні чи друзі.

Читайте такожГадки не мала, що вагітна: жінка народила в літаку (Відео)

У 2020 році волиняни відсвяткували 22 ювілейних весілля, 302 обряди заручин, а також проведено 470 урочистих реєстрацій народжень.

 

 

 
Джерело: Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів
Telegram Channel