Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Азербайджанські інвестори зацікавилися волинським містом

Фото з офіційної сторінки Фейсбук Ігоря Пальонки

Азербайджанські інвестори зацікавилися волинським містом

Відбулася зустріч голови Володимир – Волинської територіальної громади Ігоря Пальонки з головою апарату Об'єднаний Конгрес Азербайджанців України- ОКАУ  Хайямом Хагігатоглу.

Під час ділової, конструктивної розмови обговорили багато важливих питань, в тому числі роль азербайджанської діаспори у розвитку Волині. Гість висловив зацікавлення азербайджанських інвесторів  у розвитку бізнесу на території цієї волинської громади. Спілкувались на тему можливого залучення коштів у галузь туризму, зокрема, в готельний бізнес. Також окреслили шляхи співпраці в напрямку облаштування паркових зон за рахунок залучення інвестицій зі сторони азербайджанської діаспори.

Спілкувались на тему можливого залучення коштів у галузь туризму, зокрема, в готельний бізнес. Також окреслили шляхи співпраці в напрямку облаштування паркових зон за рахунок залучення інвестицій зі сторони азербайджанської діаспори.

  Вели конкретну мову щодо ймовірності експорту сільськогосподарських товарів та переробки сільськогосподарської продукції, у чому особливо зацікавлені представники Азербайджану. Хайям Хагігатоглу також заявив про впевненість у тому, що азербайджанських інвесторів зацікавить можливість будівництва АЗС на території Володимир-Волинської громади.

Ігор Пальонка на своїй офіційній сторінці у Фейсбук висловив сподівання, що всі ці  питання, які піднімали під час бесіди з паном Хайямом, матимуть продовження.  А зустрічі з представниками міжнародних організацій приведуть в майбутньому до тісної та продуктивної співпраці.

Роксолана Вишневич

Читати також: Чи прийдуть ініестори у регіон

Telegram Channel