Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чоловіка серед ночі до смерті загризли собаки

Тривають слідчі дії.

Фото zbroya.info.

Чоловіка серед ночі до смерті загризли собаки

Потерпілий загинув на місці

Вночі на Донеччині собаки напали на двох чоловіків. Один з постраждалих загинув.

Як повідомляє місцева поліція, сьогодні близько 3:00 до поліції Мирнограда надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці на нього та його родича напали дві собаки.

Співробітники поліції встановили, що собаки породи кане-корсо, які належать 54-річному жителю, заподіяли тілесні ушкодження двом чоловікам. 37-річний заявник травмований, а молодший постраждалий помер на місці.

Наразі собаки знаходяться у вольєрі за місцем їх тримання під наглядом ветеринара.

Власник тварин пояснив, що собак використовує для охорони оселі. На ніч їх залишають у дворі домоволодіння не прив’язаними, вільного виходу за межі подвір’я тварини не мають, оскільки воно огороджене високим парканом. Як собаки опинились на вулиці, господар пояснити не може.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 119 «Вбивство через необережність» Кримінального кодексу України.

Наразі собаки знаходяться у вольєрі за місцем їх тримання під наглядом ветеринара.

Читайте також: Жінка зарізала свого чоловіка у будинку куми.

Нагадаємо, що на Київщині собаки загризли воїна АТО. Тоді Бориспільський міський районний суд визнав 80-річного пенсіонера винним у загибелі Володимира Томіліна, якого 7 січня 2017 року на Київщині на смерть загризли собаки, і засудив його до року умовного ув'язнення.

Пенсіонер попросив вибачення у потерпілих, розкаявся і погодився виплатити їм компенсацію за втрату годувальника. Щомісяця він буде виплачувати дітям і дружині близько 3 тис. гривень, поки діти не стануть повнолітніми. Також, суд зобов'язав його компенсувати моральну шкоду - по 200 тис. грн. кожному.

У селі одразу ж після трагедії розповідали, що Володимир - не єдина жертва цих вівчарок. Раніше, молодому хлопцеві вдалося врятуватися, видершись на дерево. Він відбувся шрамами. А місцеві жителі неодноразово скаржилися місцевій владі на собак, але їх не чули.

Telegram Channel