Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Алконавт втікав від патрульних на «жигулю»-кабріолеті

Сказитися можна!

Ілюстративне фото: astrakhan.su

Алконавт втікав від патрульних на «жигулю»-кабріолеті

Тепер доведеться понести серйозну відповідальність

Чоловік переобладнав своє авто під кабріолет, сів за кермо нетверезий і втікав від патрульних Кременчука. Нічна пригода водія-порушника закінчилась складеними на нього адмінматеріалами, повідомляє Патрульна поліція України.

Патрульні помітили автомобіль ВАЗ 21013 з явними технічними несправностями (в авто був відсутній дах), який рухався автодорогою Полтава — Олександрія. Водій проігнорував вимогу поліцейських про зупинку й, пришвидшивши рух, почав втікати.

Алкотестер показав результат 1, 9 проміле алкоголю в крові чоловіка. Це майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Транспортний засіб патрульні наздогнали та зупинили у селі Щербаки. Водій мав явні ознаки сп'яніння. Алкотестер показав результат 1, 9 проміле алкоголю в крові чоловіка. Це майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Інспектори склали на керманича адміністративні матеріали: за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) та за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою без відповідних документів) КУпАП.

Реклама Google

Читайте також: Королева Єлизавета II і принц Філіп: їхній шлюб тривав 73 роки і п’ять місяців.

Telegram Channel