Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Ігор Палиця може подарувати кожному волинянину по 230 доларів

А раптом?!

Фото Вікіпедія.

Ігор Палиця може подарувати кожному волинянину по 230 доларів

Проте, навряд чи подарує бодай по одній гривні...

Народний депутат України від Луцька, очільник партії «За майбутнє» Ігор Палиця після 8-річної перерви повернувся до списку 100 найбагатших людей України, який традиційно публікує журнал Forbes Україна, інформує uagit.tv.

Нагадаємо, статки ста найзаможніших українців за рік зросли на 42%. Очолили рейтинг 2021 року Рінат Ахметов, Віктор Пінчук та Костянтин Жеваго.

Семеро учасників повернулися в рейтинг Forbes. Вони були в рейтингах найбагатших у 2011-2013 років, але не потрапили в нього в 2020 році. Це Ігор Палиця, Іван Фурсін, Роман Лунін, Олександр Петров, Андрій Гордієнко, Станіслав Роніс, Віктор Іванчик.

У рейтингу Forbes Ігор Палиця посідає із 230 мільйонами доларів 44 місце.

У рейтингу Forbes Ігор Палиця посідає із 230 мільйонами доларів 44 місце. Як відомо, населення Волинської області становить близько мільйона осіб. Тож, якби головний волинський олігарх вирішив розділити свої статки між земляками, кожному з них дісталося б 230 баксів.

У березні 2021-го народний депутат і голова партії «За майбутнє» Ігор Палиця відхрестився від ділових зв’язків з Ігорем Коломойським, який потрапив під санкції США.

«Я його товариш, друг, але не бізнес-партнер», – сказав Палиця у програмі «Свобода слова» Савіка Шустера.

Палицю заведено вважати одним з найближчих соратників Коломойського. У нульові він кілька років очолював найбільшу нафтовидобувну компанію країни «Укрнафта», контроль над якою приписують фінансово-промисловій групі «Приват». Палиця визнає, що на його колишню дружину і сина оформлено 10% акцій усього нафтового напряму групи «Приват». У нього входять частина «Укрнафти», Кременчуцький НПЗ, завод «Нафтохімік Прикарпаття», Дрогобицький НПЗ і мережа АЗС на 1500 станцій.

«Усе, що я заробив, я записав на сім’ю, щоб не було як з Ігорем Єремеєвим. Після того, як його не стало, тривають суди у справі спадку, а родина нічого не має. Я не хочу писати якихось незрозумілих заповітів. Мені Бог дав заробити, це мусить залишатися в сім’ї», – розповів Палиця в інтерв’ю «Українській правді».

Читайте також: На Юрія митрополит Луцький і Волинський Михаїл правив у Сенкевичівці.

Telegram Channel