Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Неймар пояснив, чому вирішив залишитись в ПСЖ

Париж на правильному шляху.

Фото із сайту football24.ua.

Неймар пояснив, чому вирішив залишитись в ПСЖ

Нападник ПСЖ Неймар прокоментував новий контракт із паризьким клубом

«Я дуже радий, що продовжую свій контракт з ПСЖ до 2025 року. Правда в тому, що я дуже радий залишатися тут ще на чотири роки, бути частиною проекту клубу, намагатися виграти титули , щоб спробувати досягти нашої найбільшої мрії – Ліги чемпіонів. Тож я радий залишатися в клубі, бути його частиною та продовжити контракт.

Моєю метою, коли я приїхав до ПСЖ, було допомогти підняти клуб до найкращих.

Чому вирішив залишитись у Парижі? Перший фактор – це щастя. Радість бути частиною цього складу, команди, клубу ПСЖ. І, звичайно, моя спорідненість із клубом, з роботою, з гравцями, які сьогодні у складі, з чудовим тренером, який, безсумнівно, допоможе нам ще більше. Ці речі змушують вас ще більше повірити в проект.

Реклама Google

Звичайно, моєю метою, коли я приїхав до ПСЖ, було допомогти підняти клуб до найкращих, і ми наближаємось до цього. Ми набираємо дедалі більше досвіду, щоб допомогти нам виступати в матчах такого високого рангу, знати, як грати в Лізі чемпіонів. Париж на правильному шляху, ми все ближче і ближче до смаку перемоги в Лізі чемпіонів. Я впевнений, що ми можемо це зробити», – зазначив Неймар у інтерв'ю офіційному сайту ПСЖ.

Читайте також: Неймар офіційно продовжив контракт з ПСЖ

Нагадаємо, Неймар втримує статус найдорожчого футболіста світу, перебравшись із Барселони в ПСЖ за 222 млн євро влітку 2017-го. У поточному сезоні 29-річний форвард зіграв 27 матчів у всіх турнірах, забив 15 голів та віддав 10 асистів, передає Футбол24.

Telegram Channel