Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Лучани просять відновити доїзд до їхніх будинків

Колись там курсувала маршрутка.

Фото ілюстративне.

Лучани просять відновити доїзд до їхніх будинків

Мешканці просять Луцьку міську раду демонтувати незаконно встановлені обмежувачі

У Луцьку просять відновлення доїзду до будинків на вулиці Липинського,3,5 з боку «Порт-Сіті». 

Таку петицію зареєстрував  Віктор Смолярчук. 

«При забудові 55-го мікрорайону, до 2009-го року існував доїзд до будинків по вулиці Липинського з боку вулиці Сухомлинського. Однак, коли будувався будинок по вул. Липинського,3 цей проїзд було тимчасово перекрито і після здачі будівлі не відновлено. Крім того невідомими особами були встановлені незаконні обмеження у вигляді вкопаних шин, на що департамент муніципальної варти не реагує», – зазначає автор. 

Проїзд проходить повз дитячий майданчик, безпосередньо біля входів у під'їзди і наражає на постійну небезпеку мешканців прилеглих будинків. Щодня у дворах паркується більше сотні автомобілів, їх рух практично безперервний.

Лучанин додає, що нині для доїзду до будинків Карпенка-Карого,9, Липинського,1, Липинського,3, Липинського,5 є лише один внутрішньодворовий тупиковий проїзд, виконаний з порушенням чинних ДБН та протяжністю більше 150 метрів, що майже вдвічі перевищує норми. Проїзд проходить повз дитячий майданчик, безпосередньо біля входів у під'їзди і наражає на постійну небезпеку мешканців прилеглих будинків. Щодня у дворах паркується більше сотні автомобілів, їх рух практично безперервний.

Мешканці просять Луцьку міську раду демонтувати незаконно встановлені обмежувачі, відновити до будинків по вулиці Липинського проїзд з боку ТРЦ «Порт-Сіті» (вулиця Сухомлинського) та зробити там ремонт.

Читати також: У волинському селі хочуть продати з молотка колишню школу

Джерело: Сайт місцевих петицій
Telegram Channel