Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині група жінок викрала у пенсіонера понад 65 тисяч гривень

До 82-річного чоловіка завітали 4 жінки-аферистки!

Фото Суспільного.

На Рівненщині група жінок викрала у пенсіонера понад 65 тисяч гривень

Невідомі жінки запитали пенсіонера про продаж меду та бджільництва, оскільки той має пасіку

а Рівненщині четверо жінок викрали у пенсіонера 65 тисяч гривень. Гроші чоловік зберігав у кишені куртки, яка висіла біля дверей, – повідомили у пресслужбі поліції. Крадіжку пенсіонер виявив наступного дня та звернувся до правоохоронців.

Шостого травня, близько 15-ї години дня до помешкання 82-річного жителя села Пашуки Рівненського району прийшли чотири жінки. Власник житла в той час саме знаходився в приміщенні, – розповіли у пресслужбі Нацполіції області Суспільному.

«Невідомі жінки запитали пенсіонера про продаж меду та бджільництва, оскільки той має пасіку. По завершенню розмови, незнайомки вийшли з будинку та пішли з двору. Чоловік зрозумів, що його обікрали, наступного дня, коли до нього прийшла сусідка, аби позичити грошей», – повідомила пресофіцерка поліції області Катерина Загурська.

З кишені куртки, яка висіла біля дверей, у чоловіка зникло 50 тисяч гривень та 550 доларів США.

Вона додала, що з кишені куртки, яка висіла біля дверей, у чоловіка зникло 50 тисяч гривень та 550 доларів США. Пенсіонер звернувся до поліції з заявою, сталося це близько 11-ї години у п'ятницю, сьомого травня.

Читайте також: У церкві біля статуї святого... виросли гриби

За фактом таємної крадіжки, поєднаної з проникненням, слідчі відділення поліції у селищі Гоща внесли відомості до Єдиного реєстру досудових рішень. Жінок розшукують.

Telegram Channel