Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Юні луцькі артисти чудовою музикою і власним талантом привітали мам із їхнім святом (Фото)

«Дякую, Бабусю, за таку Матусю»!

Фото зі сайту Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена.

Юні луцькі артисти чудовою музикою і власним талантом привітали мам із їхнім святом (Фото)

Напередодні свята, 7 травня 2021 року в концертному залі Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена відбувся концерт для батьків класу викладача відділу хорових дисциплін та сольного співу Наталії Гончарук «Дякую, Бабусю, за таку Матусю» приурочений саме цьому світлому і зворушливому дню

Надзвичайно тепла атмосфера панувала у залі. Маленькі артисти приємно вразили глядачів своїми дзвінкими голосами, показали свою майстерність, вміння впевнено триматись на сцені, адже кожен номер концертної програми, це є результат кропіткої роботи викладача, учня та концертмейстера – від уроку до уроку, з року в рік. Про це інформують на сайті Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена.

Маленькі артисти приємно вразили глядачів своїми дзвінкими голосами, показали свою майстерність, вміння впевнено триматись на сцені

Присутні мали змогу насолодитися чудовими вокальними творами як композиторів-класиків, так і сучасних митців у виконанні Соломії Назарової, Аліни Єлової, Катерини Кисельової, Дарини Касянчук, Олени Василенко, Івана Бондарчука, Єви Усачової, Дениса Денисенка, Дмитра Ромасєва, Анни Маковецької, Тетяни Сахнюк та Ольги Стефанишиної під фортепіанний супровід незмінного професійного концертмейстера Тетяни Кравчук. У ролі ведучої – Оксана Єфіменко.

Читайте також: «Коронавірусна» дистанція на довжину рушника? Завтра в Луцьку фест «Вишиті обереги єднання»

«День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її. Від усієї душі вітаємо дорогих Матусь з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!», - йдеться на сайті музичної школи.

 
Telegram Channel