Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ярославський озвучив чималу суму, яка потрібна на відновлення інфраструктури Металіста

Свого часу я витрачав приблизно 2-2,5 млн доларів в рік на утримання бази, стадіону і академії.

Фото із сайту football24.ua.

Ярославський озвучив чималу суму, яка потрібна на відновлення інфраструктури Металіста

Екс-президент Металіста Олександр Ярославський розповів про проблеми з колишнім майном команди

«Користуючись нагодою, хотів би звернутися до влади Харкова, щоб якомога швидше розглядалося питання відновлення інфраструктури. Людей не цікавлять обіцянки або звернення, їх цікавить, щоб Металіст, коли вийде у єврокубки, грав на своєму стадіоні.

Зараз я слабо вірю, що УЄФА допустить харківську команду в єврокубки зі стадіоном в такому стані.

Зараз я слабо вірю, що УЄФА допустить харківську команду в єврокубки зі стадіоном в такому стані, в якому він перебуває зараз. Приїде комісія і забракує стадіон. Не думаю, що харківські фанати будуть цьому раді. Звертаюся до влади. Мені однаково, кому воно належить, але мені не однаково, що зараз все запущене. Поверніть інфраструктуру в той стан, в якому я залишив її в 2012-13 роках!

Реклама Google

Сьогодні на відновлення стадіону потрібно 7 млн ​​доларів, 2 млн – на базу і 2 млн – на академію. Це 10-11 млн доларів. Як так вийшло, чому все опинилося в такому стані? Я не знаю точну цифру, але кажуть, що приблизно 1 млн доларів щорічно виділяють на утримання інфраструктури. Свого часу я витрачав приблизно 2-2,5 млн доларів в рік на утримання бази, стадіону і академії. Зараз виділяють 1 млн на стадіон. Це питання до влади», – сказав Ярославський у програмі «Циганик LIVE».

Читайте також: У Першій лізі вже буде не Метал, а Металіст

Telegram Channel