Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Стрілянина у школі в російській Казані: дев'ятеро загиблих

Трагедія сталася у школі №175 російського міста Казань.

Фото Слово і діло.

Стрілянина у школі в російській Казані: дев'ятеро загиблих

Дев'ятеро людей загинули, за попередніми даними, через стрілянину у школі столиці російської республіки Татарстан - Казані, повідомляють ЗМІ

12 дітей і один дорослий після стрілянини потрапили до лікарні. Про вісьмох загиблих школярів і вбитого вчителя у російській школі повідомили дві державні агенції РФ - ТАСС і РІА Новини, посилаючись на свої джерела.

Реклама Google

Кількість жертв все ще уточнюється. Є поранені діти. Йдеться про школу №175 російського міста Казань.

На інших відео видно, що деякі школярі вистрибували з вікон.

Нападники, яких за попередніми даними, було двоє, відкрили вогонь поруч зі школою, а пізніше там прогримів вибух. Стріляв 17-річний підліток, його затримали, повідомляє російська агенція РІА Новини.

Читайте також у нас: Жахлива трагедія на Волині: незрячий чоловік перерізав собі вени​.

Дітей евакуювали, заявили у прес-службі мерії Казані. У телеграм-каналі «Їду в Татарстан» з'явилося відео, як зі школи виносять поранених дітей. На інших відео видно, що деякі школярі вистрибували з вікон.

Підліток проніс зброю в школу, розповіло джерело у шкільній адміністрації. «Прийшов учень, приніс зброю, поранив однокласників», - сказав співрозмовник російської агенції Інтерфакс.

Про вік загиблих поки немає інфомрації.

Другий нападник нібито все ще у школі. Місцеві ЗМІ публікують фото евакуації дітей. За деякими даними, у школі вже працює ОМОН, дітей закривають у кабінетах.

До школи виїхали швидкі.

Джерело: ВВС Україна.
Telegram Channel