Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У ДТП на Рівненщині загинула сім'я: нові подробиці та фото

Тривають слідчі дії.

Фото obozrevatel.

У ДТП на Рівненщині загинула сім'я: нові подробиці та фото

На трасі Київ – Чоп 9 травня сталася смертельна аварія, внаслідок якої загинув водій і його півторамісячний син, а ще через кілька годин у лікарні від отриманих травм померла мама дитини

За попередніми даними поліції, легковик Audi виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter. Водій останнього також був доправлений у лікарню з переломами.

Докладніше про це читайте в цьому матеріалі OBOZREVATEL.

Audi здійснював обгін і виїхав на зустрічну смугу. Там автомобіль і зіткнувся з мікроавтобусом, удар був таким сильним, що була розбита вся передня частина легкового авто.

Сім'я поверталася з кладовища

11 травня на Рівненщині поховали родину – 37-річну Вікторію та 34-річного Андрія Герасимчуків, а також їхнього маленького синочка Тараса. У загиблої жінки залишився 14-річний син Максим від першого шлюбу.

«Поки невідомо, з ким буде жити Максим. За ним зараз наглядає кума Галина. Кажуть, що з Росії повинна була приїхати двоюрідна сестра Віки. А з батьком Максима Віка давно розлучилася і не спілкувалася», – розповідає одна зі знайомих сім'ї.

Трагічна аварія сталася, коли сім'я їхала з кладовища, де відвідувала могили рідних.

«У Вікторії доля була нелегкою. Вона поховала рідного брата, батька. А буквально минулого року не стало її мами, вона довго і важко хворіла. Фактично, близьких родичів у неї і не залишилося. У Андрія теж нещодавно помер батько, залишилися мама і молодший брат», – каже знайома.

Рятувальники витягували тіла

У поліції Рівненської області повідомляють, що, за попередніми даними, Audi здійснював обгін і виїхав на зустрічну смугу. Там автомобіль і зіткнувся з мікроавтобусом, удар був таким сильним, що була розбита вся передня частина легкового авто.

Обох водіїв рятувальникам довелося витягати з машин за допомогою спеціальних інструментів. Мікроавтобус також був серйозно пошкоджений під час зіткнення. 30-річного водія з Закарпаття довелося діставати рятувальникам. У чоловіка перелом стегна і черепно-мозкова травма, він перебуває в лікарні.

Читайте також: У Луцьку сталася ДТП: зіткнулися дві автівки (Фото).

Зараз поліція відкрила досудове провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвели до загибелі кількох осіб).

«Щастя було таким коротким...»

Зі своїм другим чоловіком Андрієм Вікторія познайомилася кілька років тому на роботі. Вони обидва працювали в «Моторвагонному депо Здолбунів». Вікторія була економісткою, а Андрій – помічником машиніста. Трохи пізніше Андрій перевівся в «Локомотивне депо Здолбунів». Два чи три роки тому вони одружилися й жили в квартирі Віки в Рівному.

«Вони дуже хотіли мати спільну дитину. Нарешті Бог подарував їм маленького синочка Тарасика. Хлопчик народився 16 березня. І Віка, і Андрій були на сьомому небі. Але, на жаль, щастя їхнє було таким коротким...» – згадує знайома Андрія Анастасія.

Про подружжя знайомі кажуть тільки хороше. «Віка була дуже світлою, розумною, добросовісною, привітною жінкою. Батьки виховали її такою, що вірила в Бога. Андрій теж був дуже добрим. Він дбав про Віку і її сина Максима. Сама Віка про чоловіка завжди відгукувалася тільки добре», – продовжує знайома родини.

 

 

 
 

 

Telegram Channel