Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Полум’я з гаража перекинулось на літню кухню: пожежу у селі біля Луцька гасили три підрозділи

За добу волинські вогнеборці загасили три пожежі.

Фото Управління ДСНС України у Волинській області.

Полум’я з гаража перекинулось на літню кухню: пожежу у селі біля Луцька гасили три підрозділи

12 травня співробітники пожежно-рятувальної служби Головного управління ДСНС України у Волинській області ліквідували 3 пожежі у житловому секторі

Горіли господарські будівлі у Підгайцівській сільській громаді та Горохівській міській громаді, а також дачний будинок у Литовежській сільській громаді. Зважаючи на пориви вітру, в усіх випадках існувала загроза перекидання вогню на суміжні житлові будинки та будівлі.

Реклама Google

О 16:55 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Мирне Горохівської міської громади – горіла дровітня. О 17:40 силами рятувальників 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Горохова та місцевої пожежної охорони села Сенкевичівка горіння було ліквідоване. Внаслідок пожежі згоріло 16 кубометрів дров, що зберігалися в господжарській будівлі. За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем 64-річного місцевого жителя.

Горіла дерев’яна господарська будівля-гараж, а полум’я від пожежі перекинулося на розташовану поруч літню кухню.

О 17:55 надійшло повідомлення про пожежу в селі Борохів Підгайцівської сільської громади – горіла дерев’яна господарська будівля-гараж, а полум’я від пожежі перекинулося на розташовану поруч літню кухню. На місці події працювали рятувальники трьох пожежно-рятувальних підрозділів – з міста Ківерці та обласного центру. О 18:54 пожежа локалізована, о 19:31 – ліквідована. Вогнем знищені покрівлі будівель, зерно й солома, що зберігалися в господарській будівлі, а також  речі домашнього вжитку. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

 

 Читайте також у нас: Накрав на 5 тисяч гривень: на Ратнівщині розкрили крадіжку електроінструментів​.

У селі Литовеж рятувальники 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Іваничі та 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська ліквідували пожежу в дерев’яному дачному будиночку. Причина пожежі встановлюється.

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel