Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку біля автобазару ловили впертого порушника (Відео)

Вранці на авторинку були заворушки.

Фото патрульних.

У Луцьку біля автобазару ловили впертого порушника (Відео)

Сьогодні на вулиці Єршова луцькі патрульні виявили 31-річного водія автомобіля Citroen C5, який порушив ПДР, а саме зупинився у неналежному місці

Під час спілкування із патрульними, керманич не реагував на зауваження та здійснив рух автомобілем. Патрульні на службовому автомобілі з увімкненими синіми і червоними проблисковими маячком та спеціальним звуковим сигналом намагалися зупинити транспортний засіб, однак водій почав маневрувати.

Патрульні на службовому автомобілі з увімкненими синіми і червоними проблисковими маячком та спеціальним звуковим сигналом намагалися зупинити транспортний засіб, однак водій почав маневрувати.

Після спроби здійснити зупинку шляхом блокування авто за допомогою допоміжного екіпажу, водій виїхав на зелену зону, чим намагався уникнути відповідальності.

У результаті на керманича інспектори склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом не зареєстрованим в Україні в установленому порядку), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має діючого страхового поліса) КУпАП.

Відео інциденту опублікував у фейсбуці Володимир Приходько.

Відео

Відео

Читати також:  На Волині затримали зухвалого грабіжника

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel