Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Волинській обласній прокуратурі відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО (Фото)

Сергій загинув у Слов'яносербському районі Луганської області.

Фото прокуратури Волинської області.

У Волинській обласній прокуратурі відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО (Фото)

На церемонії відкриття була присутня мати Сергія, Валентина Степанівна, та священники Храму Холмської ікони Божої Матері ПЦУ, які звершили молитву

Сьогодні, 13 травня 2021 року, у Волинській обласній прокуратурі відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому в АТО прокурору Сергію Грибкову.

Розпочинаючи захід, керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук сказав: «Сьогодні ми увічнюємо пам'ять нашого колеги – молодшого радника юстиції Сергія Грибкова, який у своїх 33 загинув у війні на Сході, аби в Незалежній Україні панував мир і спокій.
Ми схиляємо голову перед його подвигом – подвигом офіцера і героя. Усі колеги Сергія Миколайовича знали його як порядну і принципову людину, справжнього професіонала і патріота. Ми дякуємо батькам Сергія, які виховали його сильним і небайдужим. Розділяємо біль вашої втрати і вашу скорботу. Світла пам'ять про Сергія назавжди залишиться у наших серцях».

Загинув Сергій 5 вересня 2014 року у Слов'яносербському районі Луганської області.

Учасники заходу вшанували пам`ять про героя та усіх, хто віддав життя за Україну, покладанням квітів до меморіальної дошки.

Довідково: Сергій Миколайович Грибков народився 1 жовтня 1981 року. Середню освіту здобув у Луцькій середній школі №7.

Реклама Google

Свій трудовий прокурорський шлях він розпочав у 2005 році помічником Володимир-Волинського міжрайонного прокурора Волинської області.

Добровольцем у зону проведення АТО молодший радник юстиції Сергій Грибков пішов з посади прокурора відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури Волинської області.

Загинув Сергій 5 вересня 2014 року у Слов'яносербському районі Луганської області.

Перепохований 8 квітня 2016 року на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа Луцького району.

Указом Президента України №403/2018 від 1 грудня 2018 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників прокуратури» прокурора відділу прокуратури Волинської області Сергія Грибкова, який загинув у зоні АТО, посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Читайте також: На Волині помер учасник АТО.

 

 

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області.
Telegram Channel