Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Володимир Шаран більше не головний тренер ФК «Олександрія»

Немає слів...

Фото REUTERS.

Володимир Шаран більше не головний тренер ФК «Олександрія»

Справжній шок для українського футболу

Володимир Шаран покинув посаду головного тренера «Олександрії».

Про це стало відомо з офіційного сайту клубу, інформує УНІАН.

«За час нашої співпраці команда виграла бронзові нагороди чемпіонату, виступала в Лізі Європи. Це були найкращі часи для нас усіх. У матчах з грандами не просто не програвали, але й навіть могли перемагати. Це були часи великого успіху для нашого футбольного клубу. Але, звичайно, наряду з перемогами бувають і спади, і поразки. Особисто для мене дуже прикро, що цей рік ми закінчили чемпіонат УПЛ не на тому місці, на якому хотілося б», - поділився коментарем 49-річний фахівець.

За час нашої співпраці команда виграла бронзові нагороди чемпіонату, виступала в Лізі Європи. Це були найкращі часи для нас усіх.

«Сподіваюся, що надалі футбольний клуб буде досягати хороших успіхів. Зараз і для мене особисто, і для тренерського штабу потрібна перерва. Було дуже важко психологічно. Я дуже вдячний усім працівникам і особисто Сергію Кузьменку за співпрацю. Я кажу «до побачення», я не кажу «прощай», - додав Шаран.

Ім'я нового керманича буде повідомлено пізніше.

Шаран очолював команду олександрійців сумарно 10 років: з січня 2010 року до грудня 2011 року та з 2013 року й до сьогоднішнього дня. За цей період йому вдалося двічі підняти «Олександрію» в класі - з першого місця у Першій лізі до Прем'єр-ліги.

У сезоні 2016/2017 Шаран привів «Олександрію» до шостого місця в УПЛ і вперше в історії вивів клуб в Лігу Європи. У третьому кваліфікаційному раунді влітку 2017 року «Олександрія» вибила румунську «Астру», а в другому поступилася білоруському БАТЕ.

За підсумками сезону 2018/2019 років команда Шарана завоювала бронзові медалі УПЛ, а у сезоні 2019/2020 цей успіх дозволив зіграти їм у груповому раунді Ліги Європи. У сезоні 2020/2021 «Олександрія» фінішувала на 9-й позиції турнірної таблиці УПЛ.

Читайте також: Юрій Вернидуб з «Шерифом» став чемпіоном Молдови.

Telegram Channel