Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«У неї бюстгальтер без пуш-апу і красиві сідниці»: заява у поліцію чоловіка, якого обікрала жінка, «порвала» мережу (Фото)

Злодійку Тамару розшукує поліція.

Фото 24tv.ua.

«У неї бюстгальтер без пуш-апу і красиві сідниці»: заява у поліцію чоловіка, якого обікрала жінка, «порвала» мережу (Фото)

У Києві жінка, на ім’я Тамара обікрала кавалера, який запросив її до себе у гості

У заяві у поліцію чоловік уточнив, що шахрайка носить бюстгальтер без пуш-апу та має великі красиві сідниці. Документ просто «порвав» соцмережі, передає 24tv.ua.

Чоловік привів додому жінку, а зранку, коли він прокинувся, то виявилося, що Тамари немає. Вона пішла, не попрощавшись, прихопивши з собою срібну каблучку та документи на дачу. На холодильнику жінка залишила записку: «Вася, ти лох».

Розмір грудей другий. Джинси світло-сині, бюстгальтер сірий, без пуш-апу. Трусики сірі.

У заяві, яку ймовірно написали в поліції зі слів чоловіка, «Вася» вказує прикмети шахрайки: «35 років. 154 сантиметри, середньої статури, з великими красивими сідницями. Розмір грудей другий. Джинси світло-сині, бюстгальтер сірий, без пуш-апу. Трусики сірі. На кофті плями меду, оскільки чоловік годував ним жінку».

Також заявник уточнив, що познайомився з Тамарою на днях біля під’їзду, коли саме – не пам’ятає, тому, що він був п’яний. «Вживали багато різного алкоголю – останнє пили шампанське», розповів він.

Вона зареєстрована в Оболонському управлінні поліції міста Києва 9 травня 2021 року. Пошуки Тамари тривають.

Читайте також: Невдало познайомився: хлопець ледь не помер на побаченні.

 

 

 

Telegram Channel