Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Юні лучани поєднали танець з музикою (Фото)

Творчих здобутків!

Фото з фейсбук-сторінки: Заклад вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради.

Юні лучани поєднали танець з музикою (Фото)

«Життя, як танець, танець, як життя» - під такою назвою 13 травня дівочий танцювальний ансамбль «Вихиляс» КЗВО «Луцький педагогічний коледж» презентував свою творчу роботу

Колектив ще зовсім молодий – йому усього 6 років, але уже має багатий різноплановий репертуар та визнання на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівні. Керівником ансамблю є творчий та креативний викладач хореографічних дисциплін, кандидат мистецтвознавства Ігор Степанюк. ПРо це інформує Заклад вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради.

Колектив ще зовсім молодий – йому усього 6 років, але уже має багатий різноплановий репертуар та визнання на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівні.

У концерті взяли участь оркестр народних інструментів «Bize» (керівник Михайло Дудай), ансамбль баяністів-акордеоністів «Акко Мозаїка» (керівник Владислав Рокош), а також Павло Бовканюк (сопілка), А.Харчук (бандура), С.Ільницька, Т.Панасюк, Н.Матвійчук – фортепіано, Б.Кизицька (вокал).

Читайте такожРежисер з Волині знімає наймасштабніший історичний фільм

Чудовий концерт подарував присутнім справжнє свято краси і чарівного мистецтва, яке гармонійно поєднало танець з музикою.

Telegram Channel