Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку за день оштрафували 26 водіїв

Майданчик для платного паркування на Кривому Валі розпочав працювати з 13 травня.

Фото: Департамент муніципальної варти Луцька

У Луцьку за день оштрафували 26 водіїв

За перший день роботи на майданчику для платного паркування по вулиці Кривий Вал, у Луцьку, інспекторами департаменту муніципальної варти було винесено 26 постанов

Майданчик для платного паркування на Кривому Валі розпочав працювати з 13 травня, повідомляють у департаменті. Він працює на платній основі з 7.00 до 17.00 щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів. Його облаштували для ефективного використання паркувального простору в центральній частині міста.

Майданчик для платного паркування на Кривому Валі розпочав працювати з 13 травня. Він працює на платній основі з 7.00 до 17.00 щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів. Його облаштували для ефективного використання паркувального простору в центральній частині міста.

Майданчик для платного паркування на Кривому Валі розпочав працювати з 13 травня.

Оплата за паркування здійснюється за допомогою двох паркоматів встановлених на даній вулиці, квитанцію про оплату необхідно залишити на панелі під лобовим склом автомобіля.

На власників транспортних засобів, які не здійснили оплати за паркування авто, чекає штраф 160 гривень.

Окрім того, на вказаному паркувальному майданчику нанесена спеціальна дорожня розмітка та встановлено дорожні знаки 7.6.1 «Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку». Тому, за неправильну постановку автомобіля на паркувальному майданчику інспектори департаменту теж штрафуватимуть власників транспортних засобів згідно ч.1 ст.122 КУпАП, яка передбачає штраф 340 гривень. Таким чином, водій може отримати одразу дві постанови та штраф на суму 500 гривень у разі порушення Правил дорожнього руху.

З метою унеможливлення заїзду автомобілів на тротуар найближчим часом у вказаному місці будуть встановлені обмежувачі.

Читайте також: В Рівному тільки за ліцензію на азартні ігри заплатили 180 мільйонів гривень

Telegram Channel