Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«У Медведчука, на відміну від Стуса, кращі адвокати були», - ветеран бойових дій на сході України Андрій Антоненко

Тобто людину, яку звинувачують у державній зраді – і ми багато чого бачили та знаємо – відпускають додому.

Фото: Цензор.НЕТ.

«У Медведчука, на відміну від Стуса, кращі адвокати були», - ветеран бойових дій на сході України Андрій Антоненко

Хочеться, щоб закон був один для всіх, але він працює вибірково, оскільки людину, яку звинувачують у державній зраді, відпускають додому

Як інформує Цензор.НЕТ, про це в ефірі «Прямого» заявив ветеран бойових дій на сході України Андрій Антоненко, коментуючи рішення суду стосовно голови політичної ради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктора Медведчука.

«Хочеться трошки із сарказмом сказати, що у Медведчука, на відміну від Стуса, кращі адвокати були. Ви знаєте, тут ми побачили, що спрацювала така історія, як презумпція невинуватості. І ми ж хочемо, щоб для всіх був закон один, але ж так само бачимо, як цей закон працює вибірково. Тобто людину, яку звинувачують у державній зраді – і ми багато чого бачили та знаємо – відпускають додому. А у нашому випадку, як ви правильно сказали, не маючи жодного доказу причетності і щодо тих брехливих папірців, які представляли в суді ще на початку, коли нас затримували, нас просто всіх запроторили до в’язниці, – тут просто немає слів для обурення. Але ж для одних закон працює, а для інших закон не працює. Це ганьба просто», – сказав Антоненко.

Хочеться трошки із сарказмом сказати, що у Медведчука, на відміну від Стуса, кращі адвокати були. Ви знаєте, тут ми побачили, що спрацювала така історія, як презумпція невинуватості. І ми ж хочемо, щоб для всіх був закон один, але ж так само бачимо, як цей закон працює вибірково.

Як повідомлялось, 11 травня генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозри у державній зраді і замаху на розкрадання національних ресурсів у Криму народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Реклама Google

Служба безпеки України опублікувала документи, що свідчать про вину нардепів ОПЗЖ Віктора Медведчука і Тараса Козака в державній зраді. Також оприлюднено аудіозаписи розмов Медведчука з високопосадовцем РФ.

13 травня суд відправив Медведчука під домашній арешт.

Читайте також: Медведчука можна обміняти на політв'язнів Кремля

Telegram Channel