Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Критерії вибору захисного аксесуару для Xiaomi Redmi Note 10

Обрати ідеальний чохол на Redmi Note 10 дуже просто.

Фото wookie.com.ua.

Критерії вибору захисного аксесуару для Xiaomi Redmi Note 10

Redmi Note 10 – це один з найпопулярніших смартфонів китайської Xiaomi першої половини цього року

Причина - поєднання відмінних характеристик, яскравого дизайну і доступного цінника. Втім, пластиковий корпус девайсу змушує власників купувати додаткові засоби захисту, аби зберегти його від подряпин, тріщин та інших негараздів. Давайте розберемося, за якими основними характеристиками такий товар обирати.

Чохол на Redmi Note 10 (див. посилання) має бути не просто надійним та зручним у використанні. Цей особливий смартфон потребує гарного та лаконічного кейса, що відповідатиме стилю та підкреслюватиме оригінальність моделі.

Чохли-книжки можуть надавати смартфону кардинально новий вигляд, робити його виразним чи навпаки, стриманим.

Критерії вибору

Чохол на телефон вже давно сприймається на такому ж рівні, як окуляри, годинник та інші іміджеві речі. Він часто знаходиться в полі зору, тож має бути практичним, красивим і стильним. Розібратися в усіх цих характеристиках легко, достатньо звернути увагу на два основних критерії: форму кейса та якість матеріалу, з якого він виготовлений.

 

 Далі спробуємо розглянути кожен з них на конкретних прикладах.

Різні форми

Найкращими для  Redmi Note 10  будуть бампер або книжечка. Обидва варіанти зручні та мають ряд переваг. Аби обрати, треба детально розглянути плюси та мінуси кожного, зважити на особливості експлуатації смартфона та власні звички.

Бампер або накладка

Чудово підійде усім, хто цінує лаконічність та мінімалізм. З лицьової сторони телефону накладка майже не помітна. Цей варіант має багато переваг:

  • легко одягається і знімається;
  • зменшує удар при падінні;
  • лишає відкритими екран, камеру та роз’єми;
  • щільно прилягає до корпусу, не збільшує розміри смартфону.
 

 Головним мінусом бампера можна назвати відсутність захисту на екрані. Та покращити ситуацію можна, наклеївши захисну плівку.

Класичним прикладом бампера є Deexe Leather Cover.

 

 Чохол у формі книжки

Багато людей, які піклуються про захист екрану Redmi Note 10, частіше віддають перевагу класичним кейсам-книжкам. Вони вирізняються наступними пхарактеристиками:

  • надійно захищають смартфон з усіх сторін;
  • внутрішні кишені дозволяють використовувати кейс у якості міні гаманця;
  • в таких моделях, як  UniCase Jeans Wallet, верхня кришка обкладинки легко трансформується у зручну підставку.

Чохли-книжки можуть надавати смартфону кардинально новий вигляд, робити його виразним чи навпаки, стриманим.

Недоліками книжечок вважаються їх розміри та необхідність щоразу підіймати кришку, коли потрібно користуватися телефоном.

Якість матеріалів

Наступним у черзі постає питання матеріалів аксесуару. Саме від цього залежить, як довго чохол лишатиметься красивим та неушкодженим. Найбільш практичними вважаються наступні матеріали:

  1. Нейлон — мало брудниться, не лишає відбитків пальців, мінімізує ушкодження при ударі з середньої висоти.
  2. Тканина – практично та оригінально, не потребує особливого догляду, захищає від сколів.
  3. Ударостійкий пластик — поширений матеріал відомий надійністю та практичністю. Його вартість може бути дещо вищою, але строки експлуатації теж довші.
  4. Загартоване скло – добре оберігає від пошкоджень при падінні, максимально точно повторює форму телефону, виглядає сучасно.
  5. Силікон – приємний на дотик, не вислизає з рук. Добре витримує удари вище середнього.
  6. Синтетична шкіра – не потребує спеціального догляду, фактура дуже приємна на дотик.
  7. Текстурований поліуретан – володіє високими амортизаційними якостями, тож надійно захищає телефон від удару.

Найкращими будуть кейси, в яких скомбіновано декілька різних матеріалів. Вони виглядають стильно і служать набагато довше. Наприклад, KSQ Business Pocket — виготовлений з міцного полікарбоната, зовні вкритий синтетичною шкірою та тканиною. Або DUX DUCIS Skin Pro — оригінальне поєднання текстурованого поліуретану та силікону забезпечує ґаджет надійним захистом.

Зважаючи на перераховані вище характеристики, обрати свій ідеальний чохол на Redmi Note 10 дуже просто. Можна придбати одразу декілька варіантів і одягати їх на телефон в залежності від свого одягу та настрою.

 

Telegram Channel