Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Єрмака та Демченка потрібно покарати за провал спецоперації щодо вагнерівців, – Бутусов

Бутусув заявив, що Єрмака та Демченка потрібно притягнути до кримінальної відповідальності.

Фото censor.net.

Єрмака та Демченка потрібно покарати за провал спецоперації щодо вагнерівців, – Бутусов

«Слуга народу» Давид Арахамія має виконати зобов'язання щодо створення тимчасової слідчої комісії Ради з розслідування зриву операції у справі бійців так званої приватної військової компанії «Вагнер»

Про це головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов заявив учора в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера», інформує Цензор.НЕТ.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак і голова Комітету розвідки Руслан Демченко мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності, від якої вони ухиляються.

«Щодо справи вагнерівців я вважаю, що ми таки маємо побачити і позицію РНБО, і маємо побачити позицію Верховної Ради, слідчої комісії. Я сподіваюся, що Давид Арахамія, який давав зобов'язання створити цю слідчу комісію ще три місяці тому, я сподіваюся, що Давид  таки виконає свою обіцянку і не продовжуватиме цей фарс. Адже 8 місяців Верховна Рада не помічає цю ганебну історію», - зазначив журналіст.

«Тут у студії стояв Андрій Єрмак, який говорив, що цієї операції не було взагалі, що це вигадка. Зараз вже, через 8 місяців, зрозуміло із такого сором'язливого мовчання Верховної Ради і всіх правоохоронних органів, що насправді операція була. І я вважаю, що справді глава Офісу президента Андрій Єрмак і голова Комітету розвідки Руслан Демченко мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності, від якої вони ухиляються. І вони мають відповідати за провал спецоперації, нести покарання, і можливо, також РНБО запровадить щодо них санкції», - додав Бутусов.

Читайте також: Єрмак намагався зірвати зустріч Епіфанія та держсекретаря США Блінкена.

Telegram Channel