Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У містечку на Волині вперше відбувся конкурс «Ліга сміху» (Відео, фото)

Фото kivrada.gov.ua.

У містечку на Волині вперше відбувся конкурс «Ліга сміху» (Відео, фото)

У Ківерцівському БК ім. М.Ковальова стартував конкурс «Ліга сміху» на Кубок мера серед учнів загальноосвітніх закладів міста

За перемогу у конкурсі змагалося 5 шкільних команд, які разом зі своїми тренерами продемонстрували винахідливість, артистизм і гумор, інформує Ківерцівська міська рада.

ЗОШ №1 І-ІІІ ст. представляла команда «Шо нібудь і з боку бантік» на чолі з тренером Юлією Собуцькою. НВК «Ківерцівська гімназія» представляла команда «Тростянецькі ковбаси» на чолі з тренером Аліною Жук. ЗОШ №3 представляла команда «Дежав‘ю» на чолі з тренером Юрієм Сухарєвим. Ківерцівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №4 представляла команда «Погана компанія» на чолі з тренером Сергієм Лесиком. Ківерцівську експериментальну ЗОШ №5 представляла команда «Ковалі» на чолі з тренером Андрієм Гундером.

ДОскладу жюрі входили Михайло Дудай – викладач Луцького педагогічного коледжу, керівник вокально-інструментального ансамблю «Гуляночка»; Оксана МАртинюк – заслужений вчитель України, педагог  Луцької ЗОШ №26; Віталій Костюк – шоу-мен, блогер, співак; Руслана Редько – ведуча святкових заходів; Вадим Хаїнський – актор театру «Гармидер», керівник зразкової аматорської студії «Бешкетники» Палацу культури (м.Луцьк) та Семенюк Мар‘яна – начальник відділу організаційної роботи Ківерцівської міської ради.

Конкурс проходив у трьох завданнях: «Візитка» (представлення команд), «Імпровізація»  та музичний конкурс «Майбутнє міста Ківерці».

Конкурс проходив у трьох завданнях: «Візитка» (представлення команд), «Імпровізація»  та музичний конкурс «Майбутнє міста Ківерці».

Міський голова Олександр Ковальчук повідомив про започаткування конкурсу з метою створити сприятливі умови для творчого та інтелектуального розвитку підростаючого покоління та з метою збереження і примноження місцевого колориту.

Володарем Кубка мера стала команда «Погана компанія» Ківерцівського опорного закладу загальної середньої освіти № 4. 2 місце розділили між собою команда «Шо нібудь і з боку бантік» ЗОШ №1 І-ІІІ ст. та команда «Ковалі» Ківерцівської  експериментальної ЗОШ №5. 

3 місце розділили між собою команда «Дежав‘ю» ЗОШ №3 та команда «Тростянецькі ковбаси» НВК «Ківерцівська гімназія».

Нагородою за Перше місце став перехідний кубок мера та сертифікат від Ківерцівської міської ради на суму 5 тисяч гривень.

Також міський голова Олександр Ковальчук вручив кожній команді сертифікат на суму 1 тисячу гривень «Станція Піцца», щоб діти могли у дружній компанії весело провести час та обговорити свою участь у конкурсі за частуванням улюблених страв.

Найкращим жартівником став учасник команди «Шо нібудь і з боку бантік», учень 8 класу ЗОШ  №1 І-ІІІ ст. Якимчук Єгор, який за свій гумор отримав подарункову футболку з написом «Найкращий жартівник Ліги сміху на Кубок мера».

Telegram Channel