Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин за 6 тисяч купив в інстаграмі водійське посвідчення

Чоловіка покарали.

Фото ілюстративне.

Волинянин за 6 тисяч купив в інстаграмі водійське посвідчення

Чоловіка судили

На Волині судили чоловіка, який використовував підроблене водійське посвідчення, куплене через соціальну мережу Instagram. Ковельский міськрайонний суд призначив волинянину покарання у виді штрафу в майже 3,5 тисячі гривень.

Про це  пише ІА Волинські новини.

Як ідеться у вироку, в серпні минулого року волинянин знайшов оголошення в Instagram про виготовлення водійських посвідчень, після чого зв'язався з невстановленою особою, з якою узгодив за винагороду виготовлення посвідчення водія на своє ім'я, хоча знав, що не проходив навчання.

Реклама Google

Згодом він переслав своє фото та персональні дані, які використали під час виготовлення підробленого посвідчення водія. Невдовзі чоловік отримав підроблений документ на «Новій пошті» у Ковелі, заплативши шість тисяч гривень.

А наприкінці лютого цього року волинянин надав підроблене посвідчення для перевірки працівнику поліції.

 Переслав своє фото та персональні дані, які використали під час виготовлення підробленого посвідчення водія. Невдовзі чоловік отримав підроблений документ на «Новій пошті» у Ковелі, заплативши шість тисяч гривень.

У суді чоловік визнав свою вину. Суд призначив йому покарання у виді штрафу 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 4 тисячі 400 гривень.

Читати також: Зеленський підписав закон про «євробяхи»: що зміниться

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel