Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Для мам Героїв влаштували особливий день (Фото. Відео)

Жінки, попри важкі випробування долі, втрати рідних, мусять жити далі та вчитися бути щасливими.

Фото з фейсбук-сторінки Олі Максимяк.

Для мам Героїв влаштували особливий день (Фото. Відео)

Для жінок, які втратили синів в АТО/ООС, організували свято «Посміхнись, мамо»

За підтримки Луцької районної ради, народного депутата Вячеслава Рубльова, з ініціативи депутатки Луцької районної ради Василини Вітовщик до Дня матері реалізували проект «Посміхнись, мамо». В рамках проекту 15 матерів загиблих воїнів АТО  відчули себе справжніми Жінками, красивими та щасливими. Ідеєю цього особливого дня – подарувати тепло для мам Героїв, які віддали життя за нашу країну у російсько-українській війні.

Учасницям проекту зробили омолоджуючі процедури, зачіски, макіяж, манікюр, підібрали святковий одяг для фотосесії. Святкування Дня матері відбулося у ресторації «Вулик», що у с. Новоукраїнка. Луцький шоумен Сергій Скулинець влаштував співоче свято.

«До його втілення приєдналося багато людей і хочемо подякувати усім-усім, хто долучився: майстриням краси, які допомагали робити Мам ще чарівнішими, «Едельвіці» - за вишукані сукні, ресторації «Вулик» - за гостинність, Центру реабілітації учасників бойових дій Луцька ( Гнетньов Ігор), Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк, усім-усім благодійникам, хто підтримав проект, Луцькій районній раді ( Олександр Омельчук ), Волинській облраді ( Григорій Недопад), ВОБФ «Дитяча місія. Україна» (Lyudmyla Lonyuk), та багатьом іншим. Окремі слова подяки громадській організації «Члени загиблих в АТО» «Надія». Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала депутатка Луцької районної ради Оля Максимяк.

 Ідеєю цього особливого дня – подарувати тепло для мам Героїв, які віддали життя за нашу країну у російсько-українській війні.

За неймовірну атмосферу дякуємо заслуженому артисту естрадного мистецтва, композитору-виконавцю, шоумену Сергію Скулинцю ( Сергій Скулинець ).

Дякую дівчаткам з Жіночий рух «ЗА Майбутнє» за допомогу. Головна мета соціального проекту «Посміхнися, мамо» - подарувати турботу та нашу любов для Мам Героїв.

Ми мріємо, аби кожна Мама Героя відчувала турботу про неї, знала, що про подвиг їхні Синів ми пам’ятаємо! Ми щиро віримо, що проект «Посміхнись, мамо» буде масштабовано. Адже лише на Волині війна з Росією забрала 268 життів Героїв.

Дякую тобі, Василина Вітовщик за твоє велике серце!

Мабуть, дуже знаково, що дата проекту «Посміхнись, мамо» співпала з великим релігійним святом – Днем жінок-миросниць, а також днем вшанування солдатських матерів. Ми, коли обирали дату проведення дійства, про це не знали.

Впевнена, Василинка, що твоя ідея неодмінно переросте у величезний, як мінімум, обласний проект «Посміхнись, мамо», - йдеться у дописі Ольги Максимяк.

 

 
Telegram Channel