Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку вночі наздогнали п’яного мотоцикліста (Відео)

Не мав права керування і їхав у стані алкогольного сп’яніння.

Фото патрульних.

У Луцьку вночі наздогнали п’яного мотоцикліста (Відео)

Ба більше, не мав права керувати

В ніч на 15 травня на вулиці Данила Галицького патрульні помітили, як водій мотоцикла, змінюючи напрямок руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бордюр.

Патрульні одразу прибули на місце автопригоди. Чоловік повідомив інспекторам, що травм не отримав, а його транспортний засіб залишився без пошкоджень. Однак під час спілкування, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що 23-річний чоловік керував транспортним засобом не маючи такого права. Окрім цього, на транспортний засіб був відсутній поліс обов’язкового страхування.

На транспортний засіб був відсутній поліс обов’язкового страхування.

Останній пройшов огляд на стан сп’яніння в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу. Результат — позитивний.

Реклама Google

Тож на чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, яка не має права керування такими транспортними засобами), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі поліса обов’язкового страхування наземних транспортних засобів) та ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

Патрульна поліція Волинської області нагадує водіями двоколісних транспортних засобів про необхідність дотримання правил дорожнього руху. 

Відео 

Читати також: У Луцьку перекриватуть проспект Волі. Показали схеми об'їзду

Джерело: Патрульна поліція Волинської області
Telegram Channel