Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Водій їхав на шаленій швидкості, це було дуже страшно», – пасажирка автобуса, який перекинувся (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

«Водій їхав на шаленій швидкості, це було дуже страшно», – пасажирка автобуса, який перекинувся (Відео)

На Дубенщині сьогодні зранку перекинувся пасажирський автобус

Він прямував з Рівного до Дубна. Аварія сталась у селі Мирогоща. За попередньою інформацією, водій автобуса намагався уникнути зіткнення з легковиком, який різко виїхав на дорогу, передає rivne1.tv.

На момент аварії у салоні перебувало близько 20 чоловік. Щонайменше 4-ох госпіталізували до лікарні. Пасажирка автобуса у спільноті typove_dubno розповіла, що водій їхав на шаленій швидкоості, що ймовірно і стало причиною аварії.

4-5 постраждалих на райлікарні, декілька людей відмовились від швидкої, дві дівчини дуже сильно травмувались, в мене пошкоджена рука та болить голова.

 «Доброго дня, можливо ви вже чули, що сьогодні сталась аварія, перевернувся автобус. Я їхала рівненським автобусом в Мирогощу, водій їхав на шаленій швидкості і в один момент його почало дуже сильно носити, в автобусі почалась паніка, автобус перевернувся, повилітало скло, всі люди падали один на одного, усі почали шукати вихід, вилазили через верх. 4-5 постраждалих на райлікарні, декілька людей відмовились від швидкої, дві дівчини дуже сильно травмувались, в мене пошкоджена рука та болить голова.
Якщо можете поширте інформацію, тому що багато водіїв не дотримуються правил і потім люди страждають. Це дуже страшно...»

Читайте також: У Горохові сталася страшна ДТП (Фото, відео).

 
Telegram Channel