Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У Горохові горів житловий будинок

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У Горохові горів житловий будинок

16 травня рятувальники ліквідували 3 пожежі у житловому секторі та на відкритих територіях у Володимир-Волинському та Луцькому районах

О 16:27 – горів дерев’яний житловий будинок у Горохові. О 13:36 силами місцевих рятувальників 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини та працівників місцевої пожежної охорони смт Мар’янівка горіння локалізоване, о 13:50 – ліквідоване.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС Волині.

До пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Вогонь пошкодив стіну й перекриття на незначній площі. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалося врятувати будівлю від знищення. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Реклама Google

Ще одне повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку о 04:49 у селі Морозовичі Поромівської сільської громади. Горінння, що сягнуло покрівлі й перекриття, поширилося на хатні речі, ліквідували рятувальники 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Іваничі та 5-ої  Державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська о 06:06. Причина пожежі встановлюється.

У селі Заріччя Володимир-Волинської міської громади рятувальники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського ліквідували пожежу соломи в тюках на відкритій території. Імовірно, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Читайте також: На Горохівщині внаслідок необережного поводження з вогнем сталася пожежа.

Telegram Channel