Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині злодія, який обікрав магазин на понад мільйон гривень, взяли під варту

Зловмисники поцупили чимало дорогих годинників.

Фото Pxhere.

На Волині злодія, який обікрав магазин на понад мільйон гривень, взяли під варту

За принципової позиції прокурорів Луцької окружної прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення жителями Запорізької області у Луцьку крадіжки в особливо великих розмірах (ч.5 ст. 185 КК України), суд обрав одному з підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Слідство вважає, що уночі 13 січня 2021 року чоловіки, один з яких був уже був неодноразово судимий, інший теж має проблеми із законом, розбили вітрину магазину «Наш час» на проспекті Волі у Луцьку та викрали 127 годинників загальною вартістю понад мільйон гривень.

Луцький міськрайонний суд обрав крадієві запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, проте, оскарживши таке рішення, нині прокурори домоглися взяття підозрюваного під варту.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину.

Нагадаємо, у ліфтовій шахті знайшли тіла двох чоловіків.

Один із них перебуває у розшуку.

Іншому ж Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, проте, оскарживши таке рішення, нині прокурори домоглися взяття підозрюваного під варту.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.5 ст. 185 КК України, крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel