Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
У Луцькому зоопарку порахували грошиська, які відвідувачі протягом року залишали в скриньці для пожертв

Оце так!

Фото зі сторінки Людмили Денисенко у Facebook.

У Луцькому зоопарку порахували грошиська, які відвідувачі протягом року залишали в скриньці для пожертв

Вдалося зібрати понад 30 тисяч гривень...

Луцький зоопарк поділився радісною фінансовою новиною.

«Привіт, любі друзі!

Сьогодні тиждень розпочнемо з гарної новини. І в рази приємніше, що до неї причетні чимало наших відвідувачів – усі ті, хто залишав кошти у скриньці для благодійних пожертв на потреби КП «Луцький зоопарк».

Як пам’ятаєте, минулоріч ми звітували, що коли у квітні 2020го відкрили опломбовану ще 31 серпня 2018 року скриньку, то нарахували там 23 766 гривень. Нині ж радістю інформуємо, що за рік (з 11 травня минулого року по нинішнє 12 травня) наші гості добровільно пожертвували нам 31 534 гривні.

Нині ж радістю інформуємо, що за рік (з 11 травня минулого року по нинішнє 12 травня) наші гості добровільно пожертвували нам 31 534 гривні.

Причому напередодні дня Святого Миколая одна з наших відвідувачок одноосібно подарувала (тобто внесла до скриньки)10 тисяч гривень. А таку щедрість пояснила просто: давно і часто ходить до зоопарку, бачить разючі зміни і, порівнюючи підприємство з тим, яке воно була за попередніх керівників, вирішила долучитися до поступу, «бо тут гроші дійсно йдуть на розвиток».

Отож, любі наші відвідувачі, ви надихаєте! Бо ми дійсно трудимося для комфорту і наших підопічних, і кожного з вас. Щиро дякуємо за ці пожертви. Запевняємо, що усі кошти витратяться на добрі справи, які тільки утвердять наш імідж місця найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста», – йдеться в дописі.

Реклама Google

Читайте також: У Черкасах за підтримки Roshen будують зоопарк.

Telegram Channel