Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Школа з Волині увійшла в десятку кращих навчальних закладів, де будуть створені соціальні підприємства

Шкільне підприємство отримає тисячу євро.

Фото зі сайту: Володимир-Волинська міська територіальна громада. Офіційна сторінка.

Школа з Волині увійшла в десятку кращих навчальних закладів, де будуть створені соціальні підприємства

Команда Володимир-Волинської ЗОШ №5 ім. А. Кореневського потрапила до десятки кращих шкіл України, котрі узяли участь в українсько-німецькому проєкті «Social Student Companites to Activate the Youth» (Соціальне шкільне підприємництво)

Проєкт ЗОШ №5 був відібраний з понад 200 шкіл з усієї України. Тож уже наступного року на базі навчального закладу буде створене перше у місті соціальне шкільне підприємство, а саме Центр дозвілля для молоді.

Восени навчання пройдуть учні, які задіяні у проєкті, далі буде створено громадську організацію і почнеться робота з відкриття «підприємства» на розвиток якого школа отримає грант у сумі тисяча євро.

Наступний етап участі у проєкті – навчальні тренінги для кураторів. В кінці травня у такому тренінгу візьме участь заступник директора Олександр Тарасюк, який курує створення шкільного підприємства. Восени навчання пройдуть учні, які задіяні у проєкті, далі буде створено громадську організацію і почнеться робота з відкриття «підприємства» на розвиток якого школа отримає грант у сумі тисяча євро.

Читайте такожНа Маневиччині музейники шукають нові форми роботи, доводячи свою користь

Передбачається, що на базі школи запрацює Центр дозвілля для молоді, де будуть проводитись творчі вечори, конкурси та різні цікаві заходи. Про це повідомляє Володимир-Волинська міська територіальна громада. Офіційна сторінка

 
Telegram Channel