Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Через наркотики у волинському селі поставлять камери

Потрібно провести збори з вчителями, батьками, учнями, аби максимально інформувати про ту небезпеку і роз’яснити ситуацію.

Фото із сайту xakep.ru.

Через наркотики у волинському селі поставлять камери

У зв’язку з критичною ситуацією, яка склалася в Княгининку з розповсюдження наркотиків, у селі за кошти міського бюджету встановлять камери відеоспостереження

Про це стало відомо 18 травня під час позачергового засідання сесії Луцької міської ради, передає ІА Волинські новини.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова повідомила, що на встановлення камер та їх обслуговування в селі Княгининку запропоновано виділити з міського бюджету 100 тисяч гривень.

За останні кілька днів місцеві мешканці та працівники поліції разом спіймали близько 100 розповсюджувачів і споживачів наркотиків.

Як інформував на початку сесії мер Ігор Поліщук, у Княгининівській громаді склалася критична ситуація з розповсюдження наркотичних засобів. За останні кілька днів місцеві мешканці та працівники поліції разом спіймали близько 100 розповсюджувачів і споживачів наркотиків.

Тому територію патрулюватимуть поліцейські та представники Національної гвардії.

Депутат Євгеній Ткачук звернув увагу, що аналогічні проблеми наявні теж у Луцьку, зокрема в парку 900-річчя, парку «Дубки» та центральному парку.

Реклама Google

«Думаю, потрібно звернути увагу і на ці зелені зони нашого міста», – сказав він.

Ігор Поліщук також у контексті цього питання дав доручення юридичному департаменту провести збори разом із вчительським складом тих навчальних закладів, які функціонують у складі громади, для того, щоб педагоги посилено реагували на можливі факти розповсюдження наркотиків.

Читайте також: На Волині розібрали та вкрали шмат колії (Фото)

«Потрібно провести збори з вчителями, батьками, учнями, аби максимально інформувати про ту небезпеку і роз’яснити ситуацію, щоб не допустити її погіршення. Збори потрібно провести цього тижня», – сказав мер.
 

Telegram Channel