Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Фельдшери на замовлення намагалися викрасти людину (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото RT.

Фельдшери на замовлення намагалися викрасти людину (Відео)

Інцидент трапився у Дніпрі

Вони вдерлись у квартиру, повалили його на підлогу, побили та почали зв'язувати.

За словами чоловіка, його зв’язали мотузкою і намагалися витягти з дому. Проти трьох дужих незнайомців 61-річний Сергій не мав жодних шансів, передають nnovosti.info.

Потерпілий - самотній, з оформленою інвалідністю. Ані дітей, ані близьких родичів у нього немає.

Крики знесиленого пенсіонера почув сусід Віталій. Він - патрульний, тому не повірив у медичний маскарад і заяви незнайомців, що вони є психіатричною бригадою. Ті почали розповідати, що приїхали на виклик, мовляв, у сусіда буйний розлад, він відкривав газ, а ще у нього «синдром Плюшкіна». Тоді Віталій запропонував викликати поліцію, адже знав, що у сусіда цих якостей немає. Щойно трійця почула про поліцію, як про пацієнта вмить забула.

Реклама Google

Потерпілий - самотній, з оформленою інвалідністю. Ані дітей, ані близьких родичів у нього немає. При цьому він є власником трикімнатної квартири, а нотаріально завірених заповітів немає. Він і сусіди впевнені, що це шахраї хотіли таким чином відібрати у нього майно. Чоловік дуже тихий і для всіх сусідів непомітний. Якщо така людина зникне - кинуться її шукати через тиждень, місяць або навіть більше, припускає рятівник пенсіонера.

Завдяки камерам відеоспостереження фельдшерів викрили. У це важко повірити, але вони виявилися справжніми працівниками медичної допомоги. За версією слідства, вони погодилися на замовлення викрасти пенсіонера. Тепер шукають організатора цього злочину.

 

Telegram Channel